Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Okulumuz Türk Eğitim Sistemi içerisinde, sürekli değişen ve gelişen dünyanın gereksinimi olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için üzerine düşeni yapsın. Okulumuz çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknoloji kullanan, bir üst kurum için en uygun davranışları kazanmış ve öğrendiklerini yaşam biçimi haline getirmiş öğrenciler yetişsin. Okulumuz yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve destek personeli ile doğal bir uyum enerjisi ile genç insanları geleceğe hazırlayan bir kurum olmakta öncü olsun.Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Eğitim kurumumuzda Milli Eğitim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli şekilde uygulamak; öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; kabiliyetleri evrensel normlarda geliştirilmiş öğrenciler yetiştirmek ve eğitim kurumumuzda öğrenmeyi öğretmek temel işlevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 14.30